PROTECȚIE SOLARĂ ȘI TERMICĂ

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare reprezinta o metoda inedita de a pune in valoare orice spatiu comercial , locuinta proprie sau showroom. Acestea ofera in primul rand confort, estetica moderna precum si protectie optima impotriva razelor solare. Rulourile exterioare pot fi actionate manual sau motorizat, in functie de necesitatile dumneavoastra. Avem o gama variata de culori , astfel ca va puteti alege culoarea dorita in functie de spatiul unde se vor monta rulourile exterioare.

Rulouri exterioare din aluminiu

Cere o ofertă

Rulourile exterioare din aluminiu ofera confort termic vara, protejand incaperea impotriva razelor solare si a temperaturilor ridicate. Acestea sunt la fel de benefice si iarna, deoarece formeaza o bariera termica si mentin caldura in incapere. Rulourile exterioare din aluminiu va pot reduce semnificativ costurile la energia electrica pe timpul verii, deoarece aerul conditionat il veti folosi mai putin. Puteti beneficia de aceleasi reduceri de costuri la utilitati si iarna, deoarece , prin montarea acestora, frigul nu va patrunde la fel in casa dvs.

Rulourile exterioare din aluminiu mai au un avantaj semnificativ si anume protejarea locuintei dvs. sau a biroului impotriva vandalismului, a furturilor sau a efractiei , deoarece asigura o izolare suplimentara pentru ferestre si usi, oferindu-va, in acelasi timp, intimitatea dorita.

Rulouri exterioare executate de OBLONCONFORT

Plase insecte

Cere o ofertă

Plasele de insecte comercializate de OBLONCONFORT pot fi utile pentru ferestrele si usile dvs. deoarece au rolul de a va apara impotriva insectelor sau a tantarilor (mai ales in sezonul cald).

Plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri :

  • plase fixe
  • plase insecte cu balamale
  • plase tip rulou
  • plase insecte plisse

Uși de garaj, tip rulou

Cere o ofertă

Suntem o firma cu vechime pe piata romaneasca, ce produce si comercializeaza diferite tipuri de usi de garaj, in functie de necesitatile dvs..

Avem urmatoarele tipuri de usi de garaj :

  • usi de garaj, tip rulou cu lamela de 55 mm si dimensiuni de constructie de pana la 3.500 mm – actionarea acestor usi de garaj, tip rulou se poate face atat electric cat si manual
  • usi de garaj, tip rulou cu lamela de 77 mm si dimensiuni de constructie de pana la 4.500 mm – actionarea acestor usi de garaj, tip rulou se face motorizat

Usile de garaj, tip rulou sau cele automatizate sunt practice , eficiente, usor de montat si dau o nota moderna locuintei dvs. Sistemul de deschidere al acestora este vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului.

Pentru masuratori ne deplasam in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4 Sector 5, Sector 6 si in Ilfov in Afumati, Rosu, Dragomiresti-Vale, Jilava, Cernica, Dobroesti, Stefanestii de Jos, Peris, Dascalu, Ciolpani, Clinceni, ogosoaia, Popesti-Leordeni, Magurele, Buftea, Pipera, Pantelimon, Chitila, Bragadiru, Baneasa, Otopeni, Berceni, Voluntari, Peris, Snagov, Corbeanca, Chiajna, Clinceni, Domnesti, Jilava, Mogosoaia