RELAXARE ÎN ORICE ANOTIMP

Închidere terasă, foișor, balcon

Realizam sisteme de inchidere terase cu policristal transparent 0,8 mm pentru balcoane, foisoare, solutie sigura si ideala pentru spatii exterioare. Inchidem spatiul cu folie transparenta si protejam incaperea de frig, zapada, ploaie, etc. pentru a oferi un climat cat mai confortabil. De cele mai multe ori, sistemul de inchidere al teraselor se face pe o structura din lemn, iar folia transparenta este consolidata cu PVC, astfel ca va puteti relaxa pe terasa, balconul, foisorul dvs. indiferent de anotimp.

OBLONCONFORT vine in sprijinul dvs. cu mai multe propuneri pentru inchideri terase ( folie transparenta, rulouri exterioare, pergole, copertine, marchize), va ofera consultanta si asigura montajul.

Închideri terase cu capse și bride

Cere o ofertă

Folia cu capse si bride OBLONCONFORT reprezinta un avantaj pentru ca se poate produce in diferite forme si reprezinta o metoda eficienta, mai putin costisitoare, iar in acelasi timp un raport calitate-pret excelent. Prinderea se face cu butoni din nylon, iar sistemul are prevazut capse zincate. Capsele vor fi aplicate pe margine, la o distanta relativ mica una fata de cealalta.

Inchiderea de terase si foisoare cu capse si bride este eficienta pentru structurile din lemn si reprezinta o metoda ideala impotriva starilor atmosferice neprielnice. Produse practice si des utilizate de restaurante, cafenele, hoteluri etc. ca masura de protectie pentru clienti.

Închideri terase cu capse și bride executate de OBLONCONFORT

Închideri terase cu rulouri transparente neincasetate

Avantaje:

  • Usurinta la montaj
  • Rama dubla pentru rezistenta impotriva vantului
  • Protectie UV
  • Design aspectuos
Cere o ofertă

Ruloul transparent neincasetat este un produs folosit inchiderii balcoanelor, teraselor, foisoarelor, etc., de forma unui copertine cu rulare si se asambleaza cu ajutorul unor console cu prindere, fara a dispune de o rama care sa incorporeze folia. Acestea va asigura terasa pe timpul anotimpurilor reci si va ajuta sa economisiti, ele nefiind afectate de zapada sau vant puternic. Se actioneaza cu ajutorul unei manivele sau electric, cu o rama dubla pentru a oferi rezistenta si dispun de folie transparenta laminata pentru claritate.

Rulourile transparente neincasetate OBLONCONFORT sunt solutia ideala pentru orice tip de incapere, chiar si inaltimi de 3 metri.

Ruloul transparent neincasetat nu are nevoie de o ingrijire speciala.

Închideri terase cu rulouri transparente neincasetate executate de OBLONCONFORT

Închideri terase cu rulouri transparente incasetate

Avantajele achizitionarii rulourilor transparente incasetate OBLONCONFORT sunt:

  • Durata indelungata de viata
  • Utilizare pe parcursul mai multor anotimpuri
  • Adaptabilitate si flexibilitate
Cere o ofertă

Ruloul transparent incasetat este ideal pentru spatiile exterioare, cafenele si restaurante, foisoare de gradina, balcoane, dar totodata o varianta eficienta pentru cladiri sau spatii semi-inchise. Acesta este fabricat dintr-un sistem cu tambur, facut sa reziste la zapada, vant, ploaie, etc. si sa ofere un avantaj prin manevrabilitatea rapida, actionand o manivela. Denumirea de rulou incasetat provine datorita foliei transparente care gliseaza prin ghidaje laterale de aluminiu, culorile fiind optionale. Designul este unul simplu si elegant, caseta de stocare fiind una discreta.

Rabatabil, ruloul incasetat poate fi cu motor sau manual si admite amenajarea acestuia in asociere cu pergole care ofera o solutie completa de protectie.

Închideri terase cu rulouri transparente incasetate executate de OBLONCONFORT

Pentru masuratori ne deplasam in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4 Sector 5, Sector 6 si in Ilfov in Afumati, Rosu, Dragomiresti-Vale, Jilava, Cernica, Dobroesti, Stefanestii de Jos, Peris, Dascalu, Ciolpani, Clinceni, ogosoaia, Popesti-Leordeni, Magurele, Buftea, Pipera, Pantelimon, Chitila, Bragadiru, Baneasa, Otopeni, Berceni, Voluntari, Peris, Snagov, Corbeanca, Chiajna, Clinceni, Domnesti, Jilava, Mogosoaia