Daca esti o persoana amatoare sa petreci timpul pe tarasa, balcon deschis sau foisor, nu renunta la acest obicei cand vremea se inrautateste. OBLONCONFORT ofera o gama larga de servicii de inchidere terase cu capse si bride, folie transparenta, rulouri exterioare, pergole, copertine si marchize.
Inchiderea teraselor cu capse si bride sunt reprezentate de foliile transparente a spatiilor semi-deschise, pe care le fixam cu aceste capse ( forma dorita de client, in functie de necesitati). Sisteme foarte cunoscute pentru capriciile vremii, acestea protejeaza spatiul de temperaturile scazute, zapada, vant si ploi, de cele mai multe ori ele sunt utilizate in mediul rezidential ca masura de protectie si prelungire pentru inchiderea teraselor si a foisoarelor pe timpul iernii.
Montajul este unul rapid si simplu. Acestea pot fi montate de oricine, fara un ajutor calificat sau cunostinte in domeniu si reprezinta o solutie ideala pentru inchiderea cunstructiilor de lemn. Realizarea montajului se face prin asezarea bridelor in interiorul capselor( rotire la 90’). Structura este formata din cristal transparent cu o intaritura pe margine ( ofera rezistenta), iar capsele vor fi aplicate pe margine.
Sistemul de inchidere al teraselor cu folie transparenta cu capse si bride are ca avantaj principal forma. El poate fi produs in forma dorita de client ( dreptunghi, trapez, triunghi etc.) in functie de necesitatile si dimensiunile spatiului. Acest tip de produs fix poate fi confectionat atat pentru lungimi si inaltimi mici, dar si foarte mari, el nefiind prevazut cu structura.
Compozitie:
• Folie transparenta- grosime 0.8 mm din poliplan
• Capse zincate
• Sorturi – latime standard, 10-15 cm
• Laterale – latime 9 cm
• Bride nylon rotative
• Holsuruburi
• Curelele care permit prinderea dupa rulaj
• Fermoar din plastic vertical
• Extra capse si bride
Pretul este unul accesibil, nu implica investii mari, iar demontarea se face prin rulaj in partea de sus. Se recomanda demontarea pe durata verii si depozitarea in spatii inchise.
Cu totii suntem de acord ca o priveliste buna si un aer bun este pe terasa sau foisorul nostru, de aceea inchiderea teraselor cu capse si bride sunt cumva necesare pe timpul evenimentelor, sedinte de meditatie sau petreceri. Daca mai sunt si pozitionate in fata cladirii, terasa capata o noua infatisare si o atractie arhitecturala diferita, ceea ce ajuta sa ofere un echilibru intregului peisaj.