OblonConfort este o companie cu capital integral romanesc, cu experienta in producerea si comercializarea produselor din domeniul umbririi si inchiderilor de terase cu folie transparenta. Oferta noastra este foarte diversificata, printre produsele noastre in topul cerintelor clientilor se afla foliile transparente pentru inchiderea teraselor, copertinele retractabile, pergolele, rulourile exterioare si usile de garaj tip rulou din aluminiu.

           Toate produsele noastre au ca avantaj principal mobilitatea pe care o ofera utilizatorului; acesta se poate bucura de o  inchidere si deschidere rapida, in orice moment. Datorita numeroaselor proiecte pe care le-am finalizat cu succes, ne bucuram de o adaptabilitate a produselor noastre, implementand solutii ingenioase pentru fiecare proiect. Personalizam orice lucrare, astfel incat clientii au parte la final de un proiect individualizat si in ton cu preferintele lor.

           Inca de la infiintare echipa OblonConfort s-a ghidat dupa trei valori principale: inovatie, profesionalism si promptitudine. In continuare punem mare pret pe pastrarea intacta a acestor principii, care ne recomanda si ne individualizeaza in domeniu.  Produsele noastre sunt in proces continuu de inovare, putand fi accesorizate cu cele mai noi tehnologii din domeniu si adaptate la era digitala.

           Un alt avantaj oferit de OblonConfort este reprezentat de posibilitatea de a vedea si testa produsele noastre in cadrul Showroom-ului. Acesta ofera posibilitatea clientilor sa aiba o viziune completa si precisa asupra functionalitatii sistemelor noastre, intr-un cadru profesionist, special amenajat.

Profesionalism OblonConfort

Profesionalism

Oferim profesionalism, în condițiile în care 50% din durata de viață și calitatile oferite solutiilor sunt date de către un montaj bine efectuat.

Seriozitate OblonConfort

Promptitudine

OblonConfort respecta termenele de executie si montaj, indiferent de etapa proiectului si valoarea totala a comenzii.
Inovatie OblonConfort

Inovație

Materialele si tehnologia folosita pentru realizarea produselor noastre sunt cele mai noi in domeniul nostru de activitate, respectand stardade de calitate europene.

Contacteaza-ne acum la

0729 445 445
0740 554 554

176, Bulevardul Uverturii

Sector 6, București

Lun-Vin

08:00 – 17:00

Trimite-ne un mail la

contact@oblonconfort.ro