OblonConfort

Alegerea perfectă pentru locuința ta

Inca de la inceput ne-am ghidat dupa trei valori pe care noi le consideram esentiale : inovatie, profesionalism si promptitudine. In continuare punem mare pret pe pastrarea intacta a acestor principii care ne recomanda si datorita carora am evoluat. La fel ca si noi, produsele pe care firma noastra vi le ofera sunt in continuu proces de inovare, fiind accesorizate si adaptate la tehnologia de astazi.

OBLONCONFORT este o firma cu capital integral romanesc ce are la baza producerea si comercializarea produselor destinate domeniului umbririi si a inchiderilor de terasa, balcoane, foisoare. Avem o oferta diversificata de produse, de la folie transparenta pentru inchiderea teraselor, copertine retractabile, pergole, ruloruri exterioare, pana la usi de garaj tip rulou.

Ne recomanda vasta experienta in domeniu, calitatea produselor si serviciilor noastre, precum si solutiile oferite fiecarui client in parte in functie de proiectul dorit pentru locuinta sa. Fiecare client este unic astfel ca avem o gama variata de lucrari, personalizata dupa cerintele acestuia.

Puteti vedea si testa produsele noastre in cadrul Showroom-ului pentru o viziune complete si precisa asupra functionalitatii sistemelor noastre, intr-un cadru profesionist, amenajat special.

De ce OblonConfort?

De ce  alegi serviciile noastre

Profesionalism - OblonConfort

PROFESIONALISM

50% din durata de viata a unui proiect si solutiile de calitate oferite sunt date de un montaj efectuat corect.

Seriozitate OblonConfort

PROMPTITUDINE

OBLONCONFORT respecta termenele de executie si montaj, indiferent de etapa proiectului și valoarea totala a comenzii.

Inovatie - OblonConfort

INOVAȚIE

Folosim materiale calitate superioara, prin respectarea standardelor de calitate europeana.

Suntem aici pentru a te ajuta

Cere o ofertă personalizată în funcție de proiectul tău

Cere o ofertă

Pentru masuratori ne deplasam in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4 Sector 5, Sector 6 si in Ilfov in Afumati, Rosu, Dragomiresti-Vale, Jilava, Cernica, Dobroesti, Stefanestii de Jos, Peris, Dascalu, Ciolpani, Clinceni, ogosoaia, Popesti-Leordeni, Magurele, Buftea, Pipera, Pantelimon, Chitila, Bragadiru, Baneasa, Otopeni, Berceni, Voluntari, Peris, Snagov, Corbeanca, Chiajna, Clinceni, Domnesti, Jilava, Mogosoaia